Вклоняйтеся частiше матерям

     Неначе на долоні тане сніг,
     Життя минає швидкоплинне.   
     Вклонюся рідній матері до ніг-
     Я їй завжди, одвіку винна.

     За ту турботу, ніжність і тепло,
     Палку любов, в якій зростила.
     У скрутний час під мамине крило
     Не раз кидали долі хвилі.

     І мамина молитва, у сльозах,
     Мене від горя захищала.
     Блищала радість у її очах,
     Коли з дороги зустрічала.

     І де б я не була, не йшла б куди,
     Я пам"ятала - є людина,
     Яка чекає донечку завжди-
     То рідна матінка єдина.

     Неначе на долні тане сніг,
     Життя минає швидкоплинне.
     Вклоняйтеся частіше їм до ніг-
     Ми матерям довіку винні!
    


Рецензии
Полностью согласен...мы всю жизнь обязаны своим родителям...это самые родные люди,для которых мы всегда - дети...
Спасибо за это стихотворение!

С теплом,

Борис Коренфельд   02.07.2014 15:26     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.