Книга
То є сонце променисте!
Відкриває наша мова
палітурки золотисті.
А на кожній- сила слова-
заповідей ряд крилатих.
То натхненний вірш співучий,
пісня, складена до свята.
Епітафія і проза,
колисковій ніжні співи.
Мово! Чую і співаю
мелодійні переливи...
Мамі - "цьомки" і "будь ласка"-
перші ніжні діток спічі..
Гарно вимовлене слово
будь-кому, звичайно, личить!
Палітурки променисті
не зібрати на полицях.
Слово рідне- не у книзі-
промовля до тебе й сниться!
Свидетельство о публикации №114040703642
Проспіваю Вам- "Будь ласка!"
"Дзівосную казку" нині
розповім своїй дитині !!
Щиро дякую, Сергійку)))
Наталия Высочинская 14.04.2014 23:25 Заявить о нарушении