Мандри

Помандрую я у часі
У звичайнім суперкласі,
Щоб побачить майбуття
І яке там є життя.

Як там Україна наша
Й агресивна нині Раша,
Чи змінилися вони,
Чи немає там війни.

Перетну я фантастично,
Хоча нині це й не звично,
Ну, хоча би сотню літ,
Де й закінчиться політ.
               
Україно, мила нене,
Ти рідненька й там для мене,
Ти красива як завжди,
Історичні скрізь сліди.

Боротьби і перемоги,
Вірю, не без допомоги
Сили Божої тоді,
Як були ми у біді.

У майбутньому я бачу,
Й особливо це відзначу,
Все інакше як є нині
В нашій славній Батьківщині.

Всі заможні та щасливі
У містах й на сільській ниві,
Український добрий світ
Процвітає сотню літ.

Діють людяні закони,
Є, звичайно, й заборони
На агресію людську
Й бездіяльність громадську.

Я дивлюся все вирує,
На Майдані люд святкує,
Перемогу гідності,
Щоб не жити в бідності.

Пам’ятник Небесній Сотні
В квітах як завжди й сьогодні,
Пам’ятають люди їх,
Банди ж знищили барліг.

В Європейському Союзі
Живе мирно, не в напрузі,
Український наш народ,
Подолавши світ незгод.

І Росія теж змінилась,
Жить по новому навчилась,
Без диктаторів й царів,
Бо народ так захотів.

Демократію й свободу
Для російського народу
Здобували у борні
Патріоти не одні,

Їх підтримали народи
Усіх націй для свободи
Проживання на землі
Й зникли геть всі сили злі.

Часу більше я не маю,
На повернення чекаю
В наший не спокійний час,
Де вогонь мій ще не згас.

Слава нашій Україні,
Мирній, добрій Батьківщині,
Вічно житиме вона
Й хай квітує мов весна.
96.04.14.


Рецензии