Писака

У великому будинку,
Де багато є квартир,
Є одна для відпочинку,
Де панує спокій й мир.

Там лише одна кімната,
Правда є іще балкон,
Обстановка не багата,
Бо такий тут є закон.

Проживає в ній писака,
До самотності він звик,
Тільки радіо балака,
Цей совковий броньовик.
               
Він щовечора й щорання
Бога вирішив просить
Виконать його бажання
Дать здоров’ячка пожить.

Щоб думкам не дать загинуть
Взявся віршики писать,
Пише й пише без зупину
Й дає людям почитать.

Він радіє спілкуванню
В Інтернеті з читачем
І нестримному бажанню
Прочитати вірші ще.

Хтось йому телефонує
Й самота зникає в мить,
Голос інший вона чує,
В спілкуванні ліпше жить.
97.04.14.





 


Рецензии