07. 04. 14 г

пра боль мой не буду пісаць.
і так быццам ясна, напэўна.
як некалі, сэрца дастаць,
каб зноў растапталі, - дарэмна.
А мары ляцяць. І жаданне,
каб споўніў Усявышыні маё,
Жыццё стала б не пакараннем.
Жыла б... і чакала б сваё.
ці каханне?


Рецензии