Кlанидаз це
Заз зи сала багъ жедай туш
Дак!андаз гайила диде
Заз адакай яр жедай туш
Жезва зи йикъар къара
Хьана зун бахтикъара
К!анидакай тежез са чара
Къекъвезва зун и йикъа
Зун дак!андаз гумир диде
Зун вуна хайи велед я хьи
Зи уьмуьр ч!ук!умир диде
Зун ви рик/ алай руш я хьи
Азиз диде зун дак!андаз гумир
Захъ зи к!ани яр ава
Зи рик/е на хер тумир
Дак!андаз гана вуна
Свидетельство о публикации №114040606364