***

Е Земля і Люди!
Бажання-
Жити!
Бути!
Любити!



Нема Росії, України,
США,Европи...
Люди придумали
границі,країни,
Яких не мають
і не знають Любов ..
..
 А тепер
ще й-
інтернет...
Е Земля і Люди!
Бажання-
Жити!
Бути!
Любити!


Рецензии