Жити спiшити треба

Жити спішити треба,
Кохати спішити треба,
Без того життя даремне,
І жити, ні геть не треба,
Весна одягає шати,
Кохання не знає броду,
Сьогодні спокус багато,
Та серце шукає:
- Хто він?
Жити спішити  треба,
Кохати спішити треба,
Бо діти уже чекають,
Десь ангелами край неба,
Щоб втілитися в усмішку,
Найперше сказати:
- МА- МО,
Ступити крок по доріжкам,
І зірку дістати з неба!
6.04.2014


Рецензии