Кьисмет тахьай яр
Физ ава зи рик/яй иви.
Килигизава цавуз вили ,
Жез ава зун, михьиз дили.
Им вуч залум кьилел атай,
Вун вуж кас тир дак!ар гатай.
И мусибат кьилел гъай,
Зун уьмуьрда бахтсуз авур.
Чилиз яна жуван кьве мет,
Аллагьдиз за ахъайиз дерт.
Вилерал нагъв ийиз минет,
Вучиз Аллагь кЬуьна заз сет.
Свидетельство о публикации №114040602301