Тiльки б нам Любов, ю жить

         

У безвітряне мовчання відлітають почуття.
Світ фантазії сховався по за ширмою буття…
Необдумана днів радість, і ночей вага сумна –
тисне серце в грудях камінь, біль карбується
                в печаль…
Та слова зізнання – гості повертають в пам'ять нас,
і прощення совість просить, і Любов дає нам шанс.

Неба таїнства пізнати не дарма благав у сні,
почуттям себе до втрати не віддавсь, тебе щоб стріть.
Пестить ніч повчальні квіти, думам мрії, щоб відчуть,
відлетить птахами літо, та залишить пам'ять тут...

Де блукають зорі віщі назавжди б зустрітись нам.
Доля Долі прагне, в Вічність шлях підкажуть сни,
                не раз
у не вимріяне літо мить життя летить, манить,
світ живе в одній молитві, тільки б нам Любов’ю жить!...


Рецензии