Маю бажання...

І засвітила зіронька,
зірка на небі ген як.
ІІ не дістати ...Далеко.Далеко.
А  мені так хочеться до неі долетіти!
і там з тобою встрітись...
Тебе зустріти.
Таке я маю своє бажання...
А зіронька світить і манить і манить.
Та тільки там бездна...
і там немаю краю...
Но я хочу туди долетіти!
З тобою зустрітись...
І злитись назавжди,навіки....


 


Рецензии