Рана
Ти уясниш свою мету.
Не треба вічності прохань.
А що прожив,
тим серце рань.
Тобі осколок в грудь попав.
Серце задів і жити оставив...
Болить та ранка!
Ох,болить.
І серце бідненьке не спить.
Немає сну.Ні днем,ні в ночі.
Немає життя і не закрити очі...
Свидетельство о публикации №114040601996