Не опусти руки

Ні.Не треба опускати долу руки!
Треба боротися.До муки.
Треба уяснити своє життя!
Добитись всього.
І це буде не спроста.
І будуть терни ,а може вінок.
А може колючки?
Но ти не бійся поранить ноги!
А може потім тобі лаври одінуть...
І здійсняться твоі мріі.
І треба хвататись за кожну дійснину(за всё настоящее)
Майже кожду хвилину!
А то швидко пролетить твоє життя!
Одним мельком.
А потім вже буде каяття....


Рецензии