***

«Чорно-біле фото»
Чорно-біле фото. Розмиті краї.
Спогади, які дощ не в силах змити.
Тендітні дотики і погляд, що залишив ти.
Так жаль, що дощ не залікує рани,
І вода не змиє шрами.
Цей дощ навпаки – обпікає,
І біль стає сильнішим.
Й сльози по щоках, як отрута на губах.
Отруїв мені життя,
І протиотрути  не залишив,  ти мені.
А  лиш лишив чорно-біле фото.


Рецензии