А мабуть ще проясниться...

Самітня осінь ...
Багряниця лист покрила...
І дай ти Бог мені набратись сили,
щоб влитись,вийти в люди...
Це ж буття!
А сили вже не ті.
І позаді довге життя.
І бью чолом,
низько долу...
За все що було...
Спасибі Богу.
І було щастя
і було горе..
Загартувало.
І дало силу мені і волю!
Іду дорогою,самітня...
А попереду темінь звична.
А може  ще мабуть розвидниться...
І проясниться.Мабуть ще проясниться.


Рецензии