Проблеми

У світі зараз все погано.
Це через те, що маєм рани.

Почнемо з того що навколо.
Цвітуть квітки, гуляют люди,
Сіяє сонце,гріє знову
Але все ж холод віє в грудях  .
Він моросить у мене в серці,
І заморожує чуття,
Він в світ пустот відкриє дверці,
Де нема місця почуттям.
А холод цей через життя,
Через людей, що навкруги,
Через думки про майбуття,
Через невтому від нудьги.
Всі люди, як тварини?
Та ні, все ж гірші них,
Брехня з їх вуст все лине,
І слів все більше злих.
Ми всі є гірш тварини,
Ми вбивці почуттів,
Ми гірш за ту картину,
Що малим я уздрів.
Там були біси і котли,
І люди, що горіли вічно,
Там були грішнії сини,
Що катами їх всюди кличуть.
Та зараз в світі все так є -
Усі кати і біси.
Хтось тільки грішма і живе,
А в когось все ростуть носи.
Жінки наразі агресивні,
А хлопці тільки й ниють.
Та ні, гадаю, що не всі,
Бо деякі багном полиють.
Багато в світі люті, зла,
Ніхто не звик радіти.
Та все ж горстиночку добра
Ми зберегли у дітях.
Та всі не тільки один одного не люблять,
Вони отруюють усе живе,
Вони природу більш все гублять,
Їх жага до грошей веде.
Дерева гинуть, в'януть квіти,
Річки міліють, живність мре,
Повітря димом оповите,
Отрута суне, смерть іде.
А людям байдуже,
Вони все грають
З життям своїм,
Що рани має.

З життям, що плаче і кричить
Що вас благає поможіть...


Рецензии