***
я тобі... у розпачі вогонь,
я для тебе ночі світлі,
ті, що зустрічають день.
Ти для мене тільки
крига сліз чужих, холодних.
Спогади я вже давно жбурнула,
як стару дратливу сукню.
Геть прогнала з сердця,
розбуджену тобою снагу.
Гра в кохання не тривожить душу.
Словоблуддя почуттів минуло.
Вже немає не моєї долі,
вже немає ілюзорних візерунків днів.
Є дивний... солодкий спокій -
він колише сонячну
весну.
Є красиві... інші очі
В них немає
бісовської тьми.
Свидетельство о публикации №114040506284