вiд балкан - богам

побут, побутом,
мигоче,
тече
розсолом з очей,
отче,
цей успіх -
чиїх рук справа,
крізь терни,
як вдало,
моя любов
не підлягає поверненню,
та з такою славою
коли прийшов
хоч би хтось
на каву


Рецензии