Таб муьгьуьббат
Гьик! на зу алдатмишна лугьуз ширин гафар .
Рик! т!алдив ацанва низ лугьун зи рик!ин сир.
Вун к!ан хьуниз вуж я зи таъсир?
Ригай вилер кьунва михьиз накъварри,
Алцурна зун а ви "ширин" гафарри.
Ац1ана рик1 дерт-гъамунив шехьзава,
Гьамишанда зун ашкъиди нехьзава.
Свидетельство о публикации №114040512423