Зи уьмуьрдикай

Хъуьт!ун аяз галай гару
Къакъадарна зун,акьуна далу
Т!ар хьана заз,за кьуна хуру
Я Аллагь им вуч т!ал я ч!уру

Гьар хабар кьурдаз гуз за жаваб
Кузва зи рик/ жезва кабаб
Акъатна зи далуд к!араб
Я Аллагь им вуч пай я заз гайиди

Гьар йифиз месин кьиле
Шезва зун т!ал аваз рик/е
Гьар са фикир аваз къене
Дар хьанва заз дуьня къе

Душманди лугьун тавур гафар
Лагьана заз зи хайи инсанди
Хайи  инсанди авур хер
Сагъна хьи къе душманди


Рецензии