Кьисмет тахьай ярдиз

Аллагьдиз за суза ийиз
Яргъи йифериз шезава.
Яна кьве мет къайи чилиз,
Вилерални нагъв къвезава.

Вучиз  дуьньядилай фена вун,
Хайи чилерилай лув гана?
Ялгъуз  туна пашман зун,
Ви дердини зи рик1 кана.

Вучда за и залум дуьнядикай
Уьмуьрда шад югъ такур гьич.
К1ани яр заз хьанач вакай,
Ви т!вар зи мецелай фидач.


Рецензии