Одиночество в сети

Ми закуті в тенета суцільних мереж,
Повітря перетворюється на вай-фай.
Ти чекаєш на моє коротке меседж,
Щоб у відповідь швидко натиснути "лайк".

Міліони вебкамер твій образ складуть,
Пікселями передаючи глибину промови.
Запалений статус "онлайн" повідомить - я тут.
І на твій вибір тепер - спілкування, відмова.

Ти кладеш телефон вимикаючи звук,
Комбінації клавіш, замість тисячи слів...
Аватар визначає хто ворог, хто друг,
Полювання іде та всі наче мисливці...

Навіть думи потроху втрачатимуть сенс,
Замість думати впевнено тисну "репост".
Замість щирих стосунків в повідомленнях секс,
І як вже склалося, все геніальне - це просто.

Ми закуті в тенета суцільних мереж,
І я забуваю твій улюблений аромат...
"Привіт, як ти? Добре сьогодні? Я теж...
Може вип'ємо якось удвох шоколад?"


Рецензии