Сона-м хац, Iа сендухьа се ле ву

Сона-м хац,
     Iа сендухьа се ле ву –
Кхоане ювцаш,
     сатем кхайкабеш,
Сона-м хац,
     хьо бакълув,
           Iа Iехаву –
Сабар яхаш,
     дерриг лечкъадеш.

Сона-м хац,
     йий-те цу хьа дегчу
ВIалла уйла –
     сайца лерхIам беш,
Болий-те
     хьа хIилланеча керчу
ВIалла безам –
     шеконца ва Iеш.

9 апрель , 2013 шу.


Рецензии
Тешам боацачу безамо цхьанне а дог ма 1овжа долда...

Марьям Костоева   29.12.2014 23:03     Заявить о нарушении