Бiгла стежка

Бігла стежка в трави
І губилась,
В  мовчаливі, трепетні ліси,
Там душа поета народилась,
Мов краплинка чистої роси,
Силилась  у себе увібрати,
Та душа безмірну синь небес,
Вчилася у травах
Тих кохати,
Вірити  у світ повний чудес,
Душу ту безміри дивували,
Проліски і трави на весні,
Хмар пухке мереживо торкало,
Свого часу ляже у рядки……..
3.04.2014


Рецензии