Тамамат
Чи жегьилриз кьаз кIан жеда яр ширин.
Зегьмет чIугваз, гьар са хъсан кар ширин,
Вун бике руш яз чида заз, Тамамат!
Буйдиз шумал, пIузар чумал, дамахрин,
Устад я вун гуьрчег, гуьзел кIвалахрин.
Ширин тирвал гвай сесинив булахрин,
Вун бике руш яз чида заз, Тамамат!
Тариф авун тавуртIани – гуьрчег я,
Сажидинни инал, гьелбет, керчек я.
Умун къилих, лезги чилин мелек я.
Вун бике руш яз чида заз, Тамамат!
Свидетельство о публикации №114040304938