Пил на вiконцях

Пил на віконцях,
Промені сонця,
Баба Онися сама,
Діти до міста,
По особисте,
Внуків не часто везуть,
Пил на  віконцях,
Промені сонця,
Яблуні й груші
Цвітуть,
Діти приїдуть
З міста  провідать,
Саду гостинці зберуть,
Пил на віконцях,
Промені сонця,
В бабиних зморшках живуть,
От і прожите
Ще одне літо,
Роки ідуть
Та ідуть,
Старість  самотня?
Ні, в ній  є квіти,
Люди онуками звуть!
3.04. 2014


Рецензии