Молитва для всех с именем Елена

Вы Елены, помолитесь!

Есть Икона ведь для Вас!

А я Молитву Вам напомню!

Чтоб жизнь была благочестивее
У Вас!

Молитва равноапостольным царю Константину и царице Елене


О предивнии и всехвальнии царие, святии равноапостольнии Константине и Елено!

 К вам, теплым заступником, возносим наши недостойныя молитвы, яко велие имате дерзновение ко Господу.

 Испросите у Него мир Церкви и всему миру благоденствие.

 Начальником мудрость, пастырем попечение о пастве, пасомым смирение, старцем желанное упокоение, мужем крепость, женам благолепие, девственником чистоту, детем послушание, младенцем христианское воспитание, больным исцеление, враждующим примирение, обидимым терпение, обидящим страх Божий.

 Приходящим в храм сей и молящимся в нем святое благословение и всем вся по коегождо прошению полезная, да хвалим и поем Благодетеля всех Бога в Троице славимаго Отца и Сына и Святаго Духа ныне, и присно, и во веки веков.

 Аминь.


Рецензии