В очей твоiх блакитi

Бажання - потонути, в очей твоїх блакиті,
Які палають так сапфірово-яскраво,
І в них година справді - линае швидше миті,
Коли спостерігаєш теє сяйво.

А я побачив небо - в очей твоїх блакиті,
І все віддати ладен - щоб не було там хмар,
Роки. Та що роки - століття!
Напевно не змарнують - твоїх дівочих чар.

Я відчуваю море - в очей твоїх блакиті.
Коли на узбережжі, лоскоче ноги хвиля
Чи захлинає повністю, несамовито!
І марні всю потуги і зусилля.

Можливо все - що має і не має ціну,
Вся радість і краса всесвітня,
На всі минулі і майбутні покоління,
Зійшлись - в очей твоїх блакиті!


Рецензии