Lasa-ma, Doamne...
eu o astept in tacere .
Iarasi e noapte, eu sper ca poate,
poate e ultima noapte .
Inima bate, inca se zbate,
singele-mi curge prin vene.
Totul e rece, timplul nu trece
fara sa lase amprente .
Iadu-i aproape, in miez de noapte,
inconjurat de fantome.
Ingerul, poate, e prea departe,
nu il mai simt linga mine .
Nu mai am pace, inima zace,
totu-i cuprins de durere .
Nu am putere sa lupt cu ele...
Lasa-ma, Doamne, in pace...
(Lasa-ma, Doamne... Sandic Constantin)
Свидетельство о публикации №114040208491