Кохання часто ходить на веснi

Кохання часто ходить на весні,
Тривожить душу,
Ніжно щось  шепоче,
І в очі палко дивиться мені,
І вабить римами,
Цілує серед ночі,
Кохання -  вир із дотиків
Й думок,
Коли світ  каже – НІ,
А серце хоче,
Кохання - вічне
Мов весни ковток,
П’янке,
Духмяне,
Трішечки жіноче,
І чоловічий є у нім рядок,
Весни сплетіння,
Всі вдихнуть охоче,
І враз думки постануть у рядок,
І серце соловейком затріпоче……….
2.04.2014
 


Рецензии