моi сандалi
“Надівай сандалі,
побігли далі”
Приказка
Біжать мої сандалі
Все далі,далі,далі...
Мене ж вони не взули,
Спішили і забули...
Біжать мої сандалі
Без мене далі,далі.
А я їм вслід махаю,
Візьміть мене! -
гукаю...
Свидетельство о публикации №114040204484