Молитва

Дай, Боже, нам терпіння
Ще й розуму і вміння
Улаштувати Батьківщину
Багату, де людину
Держава поважає
І про заможність дбає.

Де влада для народу
Все робить на догоду,
А не народ для неї
Володарки своєї,
Як досі було звично
Й закінчилось трагічно.

Дай силу, щоб збороти
Ворожі всі когорти,
Щоб нас не підкорили
Й розправу не вчинили,
Дай впевненості, Боже,
Народ все переможе.
02.04.14.


Рецензии