гафар

 гафар ава гьар жуьредин
 дережаяр тестикь ийин
 гьар гафуниз вичин къимет
вичин чка ава гьелбет


нагагь лугьуз хьайт1а чавай
 герек ч1авуз дуьз чкадал
дугъри гафар таб галачир
гьахълувал къведай арадал

 гьак1 хьанайт1а гъалиб жедай
гьар са инсан вичин рекьяй
 дуьз лагьайт1а  пара я чун
Хъсан крар гъиляй къведай

 хесетрални алазва къал
 дидед гайи тербиядал
карни алачир чкадал
Бязибуру акъудда къал

 Хъсан гафар хьайит1а чахъ
Дуьняд девлет элкъведа вахъ
гуьгьуьл  шад яз вири дустар
Элкъведа вун галай патахъ


Рецензии