Укра но моя

Україно моя - Богом  люблена,
Та  частіше  людьми розтерзана,
Україно моя – Волелюбная,
Та частіше нажаль повержена,
Україно моя -  Калиновая,
Україно моя- Любисткова,
Ти Дніпром наскрізь помережена,
І лелековими обістями,
Україно моя - Волошковая,
Україно моя – Сопілкова,
Україно  моя - Смерекова,
Ти  навіки цілована  Тисою,
Вороги  приходять –
Всміхаєшся,
Ти своїм промінням
Бурштиновим,
І світанок
У тебе  над 
Горами, 
Дотиком
Відливає малиновим!
1.04.2014


Рецензии