З великого i малого

З великого і малого
Я створюю Світлу Державу.
З величного і простого
Країни освячую Славу.

З Пісень і з Радості Сила
Вкладається в тіло і розум.
Пречисті Любові Крила
З нас кожен розправити може.

З Доріг і Життів Людини
Шляхи со-Творяю і Долю
Моєї Земної Країни,
Як Простору Миру і Волі.

01.04.2014


Рецензии