Я там десь, де Вiтер i Море
Я там, де пречисті сніги.
Я там, де безмежні простори.
Я там, де не роки – віки.
Я там, де не кажуть словами.
Я там, де звертаються вглиб.
Я там, де рясніє зірками.
Я там, де в Любові Світи.
Я там, де ніколи не пізно.
Я там, де у Миті – Життя.
Я разом з Тобою там, звісно.
Усюди, де Ти, там і я.
31.03.2014
Свидетельство о публикации №114040106219
"Там, де ніколи не пізно" - оце воно!
І, переймаючи Вашу традицію, скажу "Дякую".
Андрей Гуменчук 04.04.2014 16:00 Заявить о нарушении