Триклятi грошi

Якби не ці трикляті гроші,
То люди всі були б хороші,
А так є бідні, є багаті
І неспокійно в нашій хаті.

Працює бідний і страждає,
Бо ледве, ледве виживає,
А багатій життю радіє
Й грошима скрізь своїми сіє.

А бідний дивиться на нього
Як то на ворога свойого,
Який до бідних присисався
І так довічно жить зібрався.

Бідняк же хоче це змінити,
Зарплату гідну заробити,
А багатій хай трохи збідне,
Або з країни геть хай піде.

Якби не ці трикляті гроші,
То люди всі були б хороші,
На жаль без грошей жить не можна,
Тож не спокійна хата кожна.
01.04.14.               


Рецензии