На клаптику паперу

Хайям  на клаптику паперу,
Сповненні пристрастю рядки,
Весняні,
Свіжі,
Полум’яні,
Як поклик власної душі,
Хайям для мене
Як натхнення,
Дороговказ,
І пошук мій,
Хайям для мене –
Одкровення,
І подих поетичний мій!
1.04.2014


Рецензии