До першого промiнчика зорi

Кохайтеся весняними ночами
До першого промінчика зорі,
Пишіть вірші
До повної безтями,
Спілкуйтесь серцем,
Не кидайте слів,
Бажайте одне одному кохання,
І слухайте щоночі солов’їв,
Живіть свій день,
Як виклик,
Як в останнє,
Щоб потім
Лише Бог
Ваш шлях судив!
1.04.2014


Рецензии