R. I. P. Небеснiй Cотнi

- Cкажи, - чи вмієш ти стріляти?
Прицільно бити, настигати,
Жодного шансу не давати
підвести голову вражині?

.... мабуть... - з благословення Мати
Либонь, - коли згорить твiй дiм
Принаймні, будеш намагатись,
процент завжди ж є на "вцілів"

....загинеш в першім бою, брате
Злякатись навіть незумів
Хтось стисло бовкне: "по дурниці,
чого поліз?! чом не всидів?"

Із жалем скаже, й поруч ляже
Всього за кілька чорних днів
Він вмів відмінно воювати
та поміж цілей, сам був ціль

Кому геройства тут додати?
На всіх - повстанський однострій
До рубікону крокували
Пліч-о-пліч - воїн й гречкосій


Рецензии