Я вже завтра вiдбуду в далеко
Мабуть, знову сюди не вернусь.
Вільні птахи, небесні лелеки,
Клекіт прощений шляхом проллють.
Я вже завтра залишу майбутнє,
Перейшовши за межі буття.
Вічне буде єдиною Суттю,
Що в собі я сьогодні знайшла.
Завмираю останньою Миттю,
Шанобливо схиляюсь Світам.
Віддаю себе Чистому Світлу,
Со-Творяю свій Внутрішній Храм.
01.04.2014
Свидетельство о публикации №114040111459