Зимовий сонет
Небо смугами взялося -
Сонце хмарам пописало животи.
Наче щось гракам здалося -
Підганяють одне одного: "Лети!"
***
Сонце повзе по зимовому небу -
Жук золотий.
Вище не може, вище й не треба -
День-бо малий.
І освітило спину гракові.
Хай буде так!
Щастя зимове, щастя зимове
Срібний цей птах!
Свидетельство о публикации №114040110800