Котэмен сине ж, анашым
Су буенда дулкын уйный ,
Назлап искэн ж,иллэргэ ,
Озлеп котэм сине ж,аныйм !
Ямле ж,эй кичлэрендэ.
Котэмен сине ж,анашым ,
Кайчан килерсен, микэн ?
Нурлы кузлэрен, крашын,
Булэк итерсен, микэн .
Инешнен, яр буйларында
Куз алмый котэм сине .
Янам сою хислэрендэ
Сагыштан коткар мине !
Сагнып синен, килгэн юлга ,
Чэчэктэн сукмак салдым .
Сандугачлар коен койлэп ,
Ж,ырымны син,а яздым .
Экрен аккан инеш суы
Шахит безнен, союгэ .
Тормышыбыз юлларында ,
Бергэ булыйк мэн,гегэ
Сагынып каршы аламын
Бэгърем килгэн юлын,нан
Тормышнын, ямен табамын
Синен, кузлэр нурыннан
Свидетельство о публикации №114040110705
Рябина Хат 27.04.2014 18:42 Заявить о нарушении