час наступаэ на п яти

чуєш?
годинник надто голосно відраховує час,
варто тільки заплющити очі,
як тобі уже двадцять років
і ти більше нічого не хочеш.
ти вже тратиш ночі на сон,
твоє горе залито червоним вином,
а кожна невдала спроба стає відчаєм.

тобі уже двадцять,
і ти любиш вишні.
досі шукаєш заняття по душі,
перелистуєш різні виші,
а від усіх навколо хочеш тиші.
всередині живуть миші,
одна з них вже серце шкребе.
чуєш,
те що ти шукаєш,
теж шукає тебе.


Рецензии