Менi наснився Богдан Ступка

Мені наснився Богдан Ступка,
Суворим поглядом торкнув:
- Чи правда те про Україну,
Що я отут,
Крізь  хмари чув?
- Так, правда, любий
Мій Богдане,
І Крим не наш,
І ми не ми,
Фашистами нас називають,
За волю на своїй землі……..
- Ой, ЛИХО-  ЛИХО……..
Не розумні,
У злобі  скніють вороги,
Я ВІРЮ впораються люди,
І буде лад в моїй землі,
Хоч і повернуться
Не скоро,
Полеглі у боях сини…….
А я? Звичайно повернуся,
У думи, душі  і серця,
За Україну теж МОЛЮ
Я, ПОЧУЮТЬ
ВІРЮ ті слова,
І розцвіте,
Моя країна,
У вишиванках
І садках,
Бо СИЛА
В єдності,
Ми сильні!
Сильні у діях
І думках, 
І більше не зламають  духу,
І не дістануть батоги,
І  тільки  мир
Та спокій будуть,
Навіки на моїй
Землі!
31.03.2014


Рецензии