Весна торкалася незримо

Весна торкалася незримо
До поетичної душі,
Молюся я
За Україну,
Щоб враз не сталося біди,
Щоб розцвітали
Груші, вишні,
Щоб заспівали солов’ї,
І всі роки,
Щоб тільки
Хлібні,
На Богом любленій
Землі!
31.03.2014


Рецензии