Слухаю рок! укр

Щось витираю назавжди в своєму житті,
Маю проблеми та крапки над буквою i...
Круте питання: чого хворіє весна?
Одні зітхання, та з неба знову вода.

Хоп! Іду собі від думок, та слухаю рок!

Як намистини збираю докупи всі гарні слова
Патріотична? Відповідаю, але не німа.
Дивний випадок, кохання ловить момент,
Дає завдаток на почуття, а може й патент!

Хоп! Це нереально сягнути руками зірок,
                та я слухаю рок!

Яка є доля  кожному з нас, не знає ніхто!
Тема обширна, вже є резонанс, як в тому кіно,
Так мало бути? та поміж нотами чується транс.
Що хочеш чути? Усім потрібен баланс!

Хоп! Я відмовляюся від цигарок, але слухаю рок!

Ти розумієш? такої весни  не було давно,
Все захиталось,  впаде - натисни, як доміно.
Піду шукати далеко мелодію днів весняних,
Гніздо над нами лелека, зів'є, із снів золотих...

Хоп! Відпиваю гарячої кави ковток та знову слухаю рок!

In_nes Odessa 31/03/ 2014


Рецензии