Вiдлюбилося, вiдболiло...

      
        Відлюбилося, відболіло,
        Сивиною лягло на чоло, 
        Чи пила?.. Ковток пригубила
        Те кохання п"янке, мов вино.

        Не плекати було б надії,-
        Не зійшлися у долю одну.
        Не судилося! Наші мрії
        Відійшли у чужу сторону.

        Не здіймаються більше крила,
        Почуття вже нема,а було... 
        Відлюбилося, відболіло,
        Сивиною лягло на чоло.
         


Рецензии
Дуже красивий вірш про почуття, котрого вже нема. Шкода, що кохання
не завжди вічне. Успіхів Вам і всього найкращого. З повагою

Сергей Андрейченко 2   06.04.2014 08:18     Заявить о нарушении