О блаженная мати Матроно!

Вот первый месяц весны
Прошёл!

Мы зиму ведь провожали
И весну встречали.

В этот день последний марта,
Подойди к Иконе блаженной
Матери Матроне.

Попроси ведь и прощения,
Может пост не соблюдал,
Может телом заболел.

А Матрона исцелит и
Утешит, и простит.

О блаженная мати Матроно,
душею на небеси пред Престолом Божиим предстоящи,
телом же на земли почивающи,
и данною ти свыше благодатию различные чудеса источающи.

Призри ныне милостивным твоим оком на ны,
грешныя, в скорбех,
болезнех и греховных искушениих дни своя иждивающия,
утеши ны отчаянныя, исцели недуги наши лютыя,
от Бога нам по грехом нашим попущаемыя,
избави нас от многих бед и обстояний,
умоли Господа нашего Иисуса Христа простити нам все наши согрешения, беззакония и грехопадения,
имиже мы от юности нашея даже до настоящего дне и часа согрешихом, да твоими молитвами получивше благодать и велию милость,
прославим в Троице Единого Бога,
Отца, и Сына, и Святаго Духа,
ныне и присно и во веки веков.

Аминь.


Рецензии