Донецька баба

В Донецьку баба проживає,
Кричить, що це Росія,
Бо географії не знає
Ця темна чудасія.

У неї Путін президентом
І для Донбасу служить,
Невже ця баба є агентом,
Чи за Москвою тужить?

Потрібно бабі роз’яснити,
Якщо там хочеш жити,
То їдь туди, кинь говорити
Й там кайфувати зможеш.
31.03.14.


Рецензии